Despre

Suntem o companie mică, ce a fost deschisă în 1992, pe când calculatoarele personale erau o raritate, nu existau rețele de internet și telefonul mobil personal era un vis frumos. Pe vremea aceea, singurul mod de a te face cunoscut pe plan național era să-ți cumperi reclamă în „Pagini Naționale” unde îți treceai numărul de telefon fix, adresa firmei și domeniul de activitate, după care așteptai să fi contactat de vreun client sau furnizor din țară. A trecut vremea peste firma noastră și ne-am dezvoltat continuu, rezistând concurenței acerbe din comerțul cu amănuntul, unde a da faliment după un an de la începutul activității este ceva obișnuit, dar, care de-a lungul timpului ne-a obligat să găsim noi soluții și noi modalități de-a satisface pretențiile unor clienți mult mai atenți la ofertele dintr-o lume globală a consumului.

De aceea ne-am propus să ne începem activitatea și în domeniul online unde dorim să devenim magazinul tău preferat atunci când vine vorba de cumpărat un cadou pentru cei dragi sau atunci când vrei să te răsfeți cu ceva inedit. La noi vei găsi produse atent selecționate pentru toate vârstele, de la mic la mare.

Lucrăm încontinuu să ne diversificăm gama de produse ca să putem să iți aducem mereu ceva interesant și inedit. Promitem să te ținem la curent și ne poți urmări pe Facebook unde vom afișa cele mai noi produse intrate în stocul magazinului.