Lustre cu led

Lustre cu led sunt alegerea potrivita atunci când vrei să luminezi dar și sa însuflețești atmosfera căminului tău.
De ce să alegi Lustre cu led? Pentru că sunt opțiunea care oferă cea mai variată ofertă de temperatură de culoare.
În trecut nu prea îți plăceau neoanele pentru că deși consumau mai puțin, aveau acea lumină ”rece” și nu ”caldă” ca a becurilor cu incandescență.

Diversele culori ale luminii, fie că vorbim de culoarea ”rece” a soarelui sau de cea ”caldă” a lunii, noaptea, sunt standardizate sub aspectul temperaturii de culoare măsurată în grade Kelvin.

Lămpile convenționale numite de noi în trecut ”becuri” au un filament fin de tungsten ce devine incandescent la trecerea curentului electric producând lumină galbenă.

Iată o reproducere aproximativă a luminii în funcție de temperatura de culoare măsurată în grade Kelvin într-o încăpere.

În timp ce dispozitivele de iluminat tradițional reflectă o anume plajă a temperaturilor de culoare, tehnologia LED pune la dispoziția noastră întreaga plajă a temperaturilor de culoare.
Un alt avantaj pentru a alege sa folosești Lustre cu led pentru iluminatul căminului tău este că se găsesc in forme, dimensiuni, materiale de construcție și culori variate, potrivite oricărui decor.
Pentru un ambient perfect asortează decorul cu articolele noastre din https://4walls.ro/categorie-produs/home-deco/

Afișez 1 - 16 din 31 de rezultate

Afișez 1 - 16 din 31 de rezultate